Projob - Arbetskläder

Ergonomi, funktion & kvalitet.

Kläder ska bara fungera! Särskilt om du har en krävande arbete där du arbetar både ute och inne året om. Då ska du inte behöva tänka på om kläderna är stryktåliga eller fyller sin funktion.
Som uppstickare i branschen har Projob antagit utmaningen mot de stora märkena och levererar snygga arbetskläder med hög kvalitet, bra passform och schyssta detaljer. Nedan hittar du ett urval av hantverkskläder där du både hittar klassiska snickarbyxor och nya favoriter i fullstretch. Du hittar också ett urval av varselkläder som utöver en grym passform även fungerar som högfunktionell skyddsutrustning i ur och skur. 

Just nu har vi ett prisvärt paketpris på både hantverkskläder och varselkläder! Vänligen kontakta någon av våra säljare för mer information.

Projob är ett svenskt märke med lång tradition att utveckla funktionella och ergonomiskt riktiga arbetskläder och tillbehör av högsta kvalitet. Genom god design, funktionella lösningar och att alltid sätter användaren i centrum, skapar Projob den bästa totallösningen för både användaren och dennes arbetsgivare.


* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.