Profilkläder: Casual Business

Snygga arbetskläder som inte kostar skjortan

Sju sekunder. Det är inte lång tid, men tillräckligt för att göra ett bestående första intryck hos dina kunder. Din attityd och hållning har givetvis en väldigt stor inverkan på första intrycket, men det är minst lika viktigt vilket visuellt intryck kunden får av dig. Vi pratar så klart om dina jobbkläder. 

Om du jobbar i butik, på kontor eller i restaurang finns det en hel uppsjö av kläder du kan välja mellan för att ge just det rätta intrycket för ditt företag och varumärke. Vilka kläder du bär på jobbet spelar också en viktig psykologisk roll för både dig och dina kunder. De berättar nämligen vad du gör och vad du kan, de förstärker det visuella intrycket av din yrkesroll. I det avseendet är arbetskläderna lika viktiga som verktygen du behöver för att utföra ditt arbete. Hur stort förtroende skulle du ha för en bilmekaniker som möter dig i kostym? Eller en bankman som kommer i mjukisbyxor?

Nedan hittar du ett urval av kläder för dig som vill klä dig snyggt på jobbet, men fortfarande ha en avslappnad stil. Och du, glöm inte att märka dina jobbkläder. På så sätt blir du en perfekt budskapsbärare i vardagen!

* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.