Behöver du verkligen en påse?

MERi's miljöpåse som är upphängd på en betongvägg med grön ranka runt om
Vitklöver i gräset med solen i bakgrunden

Smartare påsar för en bättre miljö

Alla bärkassar påverkar miljön, från att den tillverkas tills att den kasseras. Miljö- och kassdiskussionen har bara börjat, men ett som är säkert är att vi måste minska antalet bärkassar för miljöns skull.
Medvetenheten kring miljön ökar för varje år, och att bära en tygkasse till och från affären är inte längre bara passande för charmiga pensionärer. Idag används tygkassar av alla generationer och har på senare år blivit en riktig it-grej.

Vi på MERi har en varierat sortiment av tyg- och nonwoven-kassar som hjälper dig och dina kunder att minska användningen av plastbärkassar. Dessutom kan du märka alla våra kassar och den stora tryckytan innebär nästintill oändliga möjligheter till kreativitet och design. Med en miljövänligare bärkasse får du en suverän budskapsbärare i dina kunders händer och det är en produkt många behåller och använder länge. 

Bästa kassen är den som används om och om igen. Vilken kasse väljer du?

Populära produkter

* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.