Kundcase: SafetyRespect

KUNDCASE. Under mer än 30 år har vi hjälpt tusentals kunder att synas lite bättre i vardagen genom att använda profilmedia. Vi tror att vårt engagemang för våra kunder är en viktig framgångsfaktor, tillsammans med ett brett utbud av produkter och konkurrenskraftiga priser. Det är väl ingen nyhet att alla företag är tacksamma för sina kunder, men vi tycker helt enkelt att våra är de bästa!

Men vilka är våra kunder? Vad jobbar de med? Vad är viktigt för dem när det kommer till profilmedia? I detta reportage har vi tagit ett snack med Therese Jonsson som jobbar med Inköp och Logistik på SafetyRespect AB:

Berätta om ert företag! Vilka är SafetyRespect?

SafetyRespect grundades 2007 och har sedan dess gått från 2st anställda till ca 55st anställda i Sverige och totalt ca 80 anställda globalt. Vi har depåer på 4 orter i Sverige samt Norge, Litauen, USA och Turkiet.  

Det som gör SafetyRespect unikt är att vi skyddar liv genom att vara specialist inom fallskydd till byggbranschen. Grunden för vår produktutveckling är våra kunders behov av säkra byggarbetsplatser samt de lagar och normer som gäller. Vi är med i hela byggprocessen för att hjälpa våra kunder med alla fallskyddssituationer som kan uppstå. Vi genomför beräkningar, tar fram dokumentation, levererar fallskyddslösningar och säkerhetskontroller till alla typer av byggprojekt. Våra fallskyddsprodukter tillverkas i huvudsak i vår egna moderna fabrik, vilket skapar flexibilitet, kontroll på kvaliteten och möjlighet att styra kapaciteten. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med stort engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.

Hur mycket betyder profilmedia för er marknadsföring?

Vi är noga med vårt varumärke och vår profil. Våra gula produkter med vår logotyp är väldigt visuella och syns bra på våra projekt. Profilering med snygga arbetskläder, utrustning och bilar är också viktigt för hur vi uppfattas på marknaden.
I dagsläget så använder vi giveaways några gånger per år. Inför sommaren 2017 så hade vi ett sommarpaket till våra anställda med en snygg handduk och solglasögon som MERi hjälpte oss att ta fram.  

Vilka profilprodukter använder ni er av?

Idag har vi kataloger, pennor, anteckningsblock, koppar, presentpåsar, necktubes, pärmar och lite annat smått och gott.

Hur tänker ni kring arbetskläder?

För oss är säkerheten och passformen viktigt samt ett ge ett professionellt helhetsintryck när våra kollegor möter kunder. Vi vill synas säkert ute på arbetsplatserna samt vara lätta att känna igen genom att vi är konsekvent med våran branding och färgval.

Hur är det att samarbeta med MERi?

Vi har varit kund hos MERi i ca 1 år och enligt oss så erbjuder MERi ett brett sortiment med bra kvalitet, fantastisk service och kunnighet samt får oss som kund att känna oss prioriterade. 


Är du nyfiken att veta mer om SafetyRespects verksamhet och deras tjänster? 

Klicka här för att komma till SafetyRespect's hemsida!

* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.