Happy Holiday - Julklappstips från Sagaform

Soffbord med julfika, glöggmuggar, ljus och dekorationer
Dukat bord med ljus, glögg, äpplen och dekorationer

Stilrena julklappar från Sagaform

Sagaform är ett välkänt varumärke som i över 20 år har erbjudit prisvärda och väldesignade presenter i snygga förpackningar. Presenter som är lika roliga att ge bort som att få, eller att köpa till sig själv.
Inför julen 2017 har Sagaform tagit fram ett sortiment med både stilrena klassiker och nya designfavoriter. Bland årets julklappar ser vi produkter som andas kvalitet och har en fräsch, tidlös design. Vi ser även många gedigna material såsom glas, ek och marmor som matchas med detaljer av guld.
Vilken julklapp blir din favorit i år?

Sagaform erbjuder presenten med det där lilla extra, som gör att den passar hemma hos de flesta genom att komplettera det man redan har eller har en funktion man kanske inte ens visste att man skulle ha stor glädje av. Att äta tillsammans har, precis som att ge varandra gåvor och presenter, sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga starka relationer. Sagaform har sedan starten kombinerat dessa två fina traditioner genom att erbjuda ett sortiment av produkter för köket och det dukade bordet som enkelt löser alla sorters presentbehov. - Sagaform

* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.