Giveaway

Blomma mellan två händer med vacker natur i bakgrunden
Två flickor som fnissar ute i naturen

Var tredje person använder profilprodukter varje dag!

Reklamfilmer, annonser & radiojinglar. Alla dessa är exempel på olika kommunikationsformer. Men hur kommunicerar du med dina kunder när du möter dem i vardagen? Det är här profilmedia kommer in! Genom att välja rätt produkter så skapar du en fysisk förlängning av din kampanj som samtidigt blir en positiv del av dina kunders vardag. Visste du att var tredje person blir mer positiv till varumärken som använder profilprodukter? Dessutom anser 81% "att produkten är användbar för mig” är den viktigaste egenskapen med en profilprodukt. Så chansen att dina kunder kommer att använda dina reklamprodukter är stor, och blir ännu större om du lägger lite tanke bakom vilka produkter du väljer.

Utbudet av profilprodukter är nästintill oändligt, det är egentligen bara fantasin som sätter gränser. Under denna kategori hittar du exempel på olika produkter som dels kommer att sprida ditt varumärke, men som också visar omtanke för de som ska använda produkterna. Och om dina reklamprodukter skapar ett värde för dina kunder så kommer du samtidigt att skapa en positiv association gentemot ditt företag och varumärke. Fiffigt va!?

Artiklar 9 till 10 av totalt 10 st

* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.