Craft - friluftskläder

Charlotte Kalla förbereder sig för ett pass vinterlöpning
Kvinna som åker offpist i djupsnö

Rätt klädd för ett friskare liv

Svenska vintrar kan vara kalla och bistra – eller blöta och ruggiga. Det är varken skönt att vara för kall eller för varm, särskilt inte om du försöker utföra en aktivitet. I kyliga förhållanden ska plaggen skydda mot låga temperaturer och kall vind samtidigt som överskottsvärme ska transporteras bort från kroppen. Att klä sig i flera lager är därför bästa strategin för din vinterträning – och har sedan 70-talet kallats för Craft-principen.

Det misstag flest gör när de rör sig ute på vintern är att klä sig för varmt. Känslan ska vara att du fryser lite lätt när du tar första steget genom dörren. Snart kommer kroppen att värmas upp – och du upplever att du är rätt klädd. Nedan hittar du schyssta plagg som bygger upp rätt träningsklimat lager för lager. 

Craft är ett svenskt varumärke som utvecklar, designar och tillverkar kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat. Genom ett nära samarbete med elitidrottare över hela världen erbjuder Craft tränings- och tävlingskläder i högsta klass. www.craftsportswear.com

* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.