Uppdatera till en grön garderob i vår!

Glad kvinna i gul t-shirt som står framför en orange vägg
kvinna i vit t-shirt som står ute i grönskan

Ekologiska alternativ för alla tillfällen

Cottover är en unik kollektion som erbjuder dig ett helt ekologiskt alternativ till konventionella profilkläder. Genom de fyra certifikaten Fairtrade, GOTS, Svanen och OEKO-TEX kan Cottover garanter att du får en snygg och hållbar produkt som kommer att lyfta ditt varumärke till nästa nivå. Samtidigt kan du vara trygg med att processen från råvara till färdig produkt har skett utan onödig belastning på varken människa eller miljö. 

Genom att välja en hållbar produkt så har du möjlighet att göra skillnad och ditt val bidrar till att konkurrera ut konventionella produkter och stärker de leverantörer som vill bidra till en mer hållbar produktion av kläder och textil. Om du vill köpa ekologiska kläder och aktivt väljer kläder som blivit tillverkade med hänsyn till människa och miljö, leder det på lång sikt till fler hållbara produkter på marknaden och en mer hållbar textilindustri. - Cottover  

* Priset baserat på minsta antal för paketköp, enfärgstryck och rekomenderad tryckmetod för produkten om inte annat angivits. Pris/st påverkas av antal produkter, tryckmetod och antal färger. Alla priser är exklusive moms.